thema de boerderij

Maandag

Vandaag werkten we aan ons kunstwerk voor de WAK (week van de amateurskunsten).  We maakten samen een groots kunstwerk naar een voorbeeld van de kunstenaar “Hundertwasser”.

SAM_3329 (Small)SAM_3331 (Small)

SAM_3328 (Small)

We luisterden naar het verhaaltje van Anna op de boerderij.  Zo kwamen we al een beetje in de sfeer voor ons boerderijbezoek.

 

Anna gaat samen met Leon naar de boerderij. Op de boerderij van boer Karel zijn er veel dieren. Er loopt een hondje, een poes, kippen en konijntjes. Boerin Siska vertelt Anna en Leon alles over de varkens. En boer Karel laat hun zien hoe hij de koeien melkt. Anna en Leon mogen zelfs een ritje maken op het paard! Zo’n dag op de boerderij is veel te vlug voorbij

 

Dinsdag

 

Op stap naar de boerderij!!!!!!  Het was een superleuke dag op de kinderboerder “het ollemanshoekje”. We mochten met fietsjes rijden, op een grote zandberg spelen, naar de diertjes gaan kijken en eten geven en in het stro rollebollen.  Er was zelfs een ezel die Ketchup noemde. Grappig hoor.

 

Woensdag

Vandaag puzzelden we met onze puzzelrups.

SAM_3502 (Small) SAM_3501 (Small) SAM_3504 (Small) SAM_3503 (Small) SAM_3499 (Small) SAM_3500 (Small) SAM_3497 (Small) SAM_3498 (Small) SAM_3634 (Small) SAM_3492 (Small)

Donderdag

 

Onze sportieve dag ging van start met een sportdag in de sporthal “het veld”. We mochten dansen, springen op het springkasteel, spelen met grote en kleine ballen en een beetje “vechten” tijdens de judo.  In de namiddag mochten we nog verder puzzelen en gingen we ook nog buiten fietsen op onze speelplaats.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vrijdag

We speelden een gezelschapsspel in onze klas.  Een domino met boerderijdieren.

Nadien mochten we gaan spelen in het klasje van juf Lynn of in de klas van onze juf.

 

sfeerbeelden van deze week

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s